БОГОЈЕСКИ за минималната плата

Пренесуваме коментар на Богојески за минималната плата, со оглед на актуелноста на темата со цел да се презентираат пред јавноста повеќе ставови. „УБАВО Е ВАКА… едните (олигарсите) си имаат држава, […]