ФАШИСТИЧКОТО СДСМ го покажа вистинското лице

Владата на СДСМ и покрај донесениот заклучок да го повлече Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за граѓанска одговорност за навреда и клевета од собраниската постапка и на усвојување […]

ТАЧЕ латентен нацист, воведува вербален деликт

Ако помине владиниот предлог за промени на Законот на граѓанска одговорност граѓаните ќе бидат санкционирани и за негативно мислење, што порано се нарекуваше вербален деликт и беше укинат по крајот […]