ДOБPO УТPO од аматepката со Мypто и Кypто на локални

Извесни локални избори! пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкyлтeт Престојните локални избори се најизвесните што сме ги имале досега. Уште со самото промовирање на кандидатите и листите за […]