АПЕЛ од БИГОРСКИ МАНАСТИР за вечерната молитва

Во пресрет на најсветите мигови на Христовото Воскресение, и најголемата радост која му се случува на човечкиот род, свештената Бигорска обител испраќа апел до сите верни што вечерва ќе земат […]