АЛБАНКА од Косово казнета поради двоглав орел

Организаторите на овогодинешниот избор за Мис Интерконтинентал, кој се одржа во Египет, го исклучија Косово од понатамошното натпреварување откако нивниот претставник на сцената покажа двоглав орел за време на генералната […]