МИСАЈЛОВСКИ од Куманово: Македонија се сака со многу РАБОТА, со многу ДЕЛА и ПРОЕКТИ!

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител во Изборната единица 2, Владо Мисајловски продолжува со теренските активности во рамките на парламентарните и претседателски избори. ОВА Е ПОБЕДНИЧКО КУМАНОВО !!! Прекрасен настан со […]