ВOJНA вo MНP: Се вклучи и сyдиjaта Бyjaр Ocмани

Веќе неколку дена дипломатскиот скандал ја тресе јавноста, а сите креваат раменици на прашањето кој го криел случајот. Откако се „cтeпаа“ двете Николи (Никола Димитров и Никола Поповски) се вклучи […]