ЗАГРИЖУВАЧКА ВЕСТ: Растот на цените повисок од прогнозите на експертите!

Цените на основните прехрамбени производи, металите и горивата растат побрзо од прогнозите на експертите. До кога и колку никој повеќе не може да предвиди. Граѓаните се потешко врзуваат крај со […]