МВР манипулира со факти, Законот вели дека не смее да се блокираат автопати само доколку се загрозува сообраќајната безбедност!

МВР денеска испрати известување до граѓаните во кои ги информира дека е против законски да се блокираат автопатите и регионалните патишта. Ова известување доаѓа по најавите за блокирање кои ги […]

ДОБРО УТРО со Аматерката и НАЦИЈА ЖРТВА НА МАНИПУЛАЦИЈА

НАЦИЈА ЖРТВА НА МАНИПУЛАЦИЈА пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет Колку побрзо и поумешно ќе ги откриеме тајните на манипулацијата, толку побрзо и полесно ќе излеземе од овој […]