УАПСЕНА наставничка! Еве што сторила

Италијанската полиција уапсила 45-годишна наставничка во основно училиште поради малолетна порнографија и сексуална експлоатација на малолетници. Наставничката од Бари намамувала малолетници преку социјалните мрежи, каде што работела под псевдонимот „тетка Мартина“.Полицијата започна истрага […]