Македонски концепт: НАТО Алијансата е клучна за безбедноста и стабилноста на Македонија, политички дилетанти ја замајуваат јавноста

Политичката партија Македонски Концепт во рамки на најновите изјави на политички дилетанти од типот на квази-политичката партија Левица и претседателски кандидати од типот на Билјана Ванковска, а во врска со […]

ГОРДИ, ОБЕДИНЕТИ, СВОИ НА СВОЕТО ! – Македонски Концепт како дел од Коалицијата „Твоја Македонија“, препознатливи и присутни помеѓу граѓаните

Македонски Концепт како дел од Коалицијата „Твоја Македонија“, препознатливи и присутни помеѓу граѓаните. МАКЕДОНСКИ БРОД, ДОЛНЕНИ / РОПОТОВО убај, чисти, чесни Македонци, ме направивте горд на своето племе! Ме вративте […]

Македонски Концепт: СДС и ДУИ ја претворија Македонија во рај за криминалци и коруптивни елити

Македонски Концепт: СДС и ДУИ ја претворија Македонија во рај за криминалци и коруптивни елити Политичката партија Македонски Концепт не е изненадена од извештајот на Фридом Хаус кој наведува дека Македонија […]

РЕАКЦИЈА на Македонски концепт за приведувањето на Фуркан Салиу

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА 08 Април 2024 ГОДИНА Случај Фуркан Салиу – очајнички обид да продолжи неказнивоста на девијантното поведение на албанскиот шовинизам Партијата Македонски Концепт, во врска со инцидентот на […]

Извршниот директор на Македонски концепт со РЕАКЦИЈА до Ванковска

Извршниот директор на Македонски Концепт, Владимир Бангиевски со реакција на изјавата на претседателскиот кандидат  Билјана Ванковска, која помеѓу другото вели „ Социјализмот е единствен спас – алтернативата е варварство!‘‘ На […]

ВО ЖИВО од големиот митинг на Коалицијата предводена од ВМРО ДПМНЕ

Голем народен митинг на Коалицијата „Твоја Македонија“ предводена од ВМРО ДПМНЕ пред плато на Влада на Република Македонија. МКДенес ви споделува снимка од преносот во живо!

МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ со нов потпретседател за меѓународна соработка

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА, 02 АПРИЛ 2024 ГОДИНА Македонски Концепт избра нов потпретседател за меѓународна соработка Во рамки на редовните партиски активности, Националниот Комитет на политичката патија Македонски Концепт, по предлог на […]

СТАВ: Не гласајте за Џафери да биде премиер, преминете во ОПОЗИЦИЈА!

СДС измеќари го номинирале лицето Талат Џафери за премиер пред претседателот Пендаровски, како небаре тој им е лидер на таа партија. Или можеби им е? – прашува лидерот на Македонски […]

СООПШТЕНИЕ на Македонски Концепт за избори 2024 година

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА – 12 ЈАНУАРИ 2024 ГОДИНА Изборни подготовки и стратегија за настап на Македонски Концепт Во врска претстојните претседателски и парламентарни избори, Националниот Совет на Македонски Концепт, на […]