ПОЕНТА НА ДЕНОТ со слеп народ

ПОЕНТА НА ДЕНОТ Јас не познавам друг народ на светов, кој е толку слеп како македонскиот! Додека се занимава со „фичото“ на Латас, „адвокатите“ од Тетовски „универзитет“ стануваат обвинители и […]

ЛАТАС: Сопругата на Апасиев има потенцијал

Така наречениот новинар Драган Павловиќ Латас, на социјалните мрежи влезе во сериозна полемика со Димче Апасиев, со цел да го факторизира дополнително кај неопределените гласачи. Тој потенцираше дека Апасиев нема […]