СКАНДАЛ: Реваншизмот на СДСМ, кој е ксенофоб?

Ковачевски: Да бидеме гласни против антисемитизмот, расизмот, ксенофобијата и другите облици на нетолеранција, а никаде го нема во врска со прогонетите Евреи од Лев Тахор. СДСМ се што кажа, се […]

Реакција на Богојески за наводната дисциплинска во МО

Минатата седмица имаше актуелна преписката на темата Палестина. Таа е помеѓу државниот советник во Министерството за обрана, Петар Богојески од една страна. И тоа во својство на лидер на политичко […]