КОЧО има нешто да Ви каже за цената на струјата

Станува се поизвесно дека струјата ќе поскапи. По Нова година цената на струјата ќе расте, потребно е да им се помогне на најранливите граѓани, тврди поранешниот вицепремиер за економски прашања Кочо […]

Мицкоски и Анѓушев делеле колач од 80 милиони евра?

Сопствениците на мали хидроцентрали имаат одлична заработка. И покрај жестоките реакции на граѓаните и еколошките здруженија, тие функционираат со полна пареа. Сега имаме одговор и зошто. Тоа е профит од […]