СРАМНО искористување на ЛАМБЕ од партијата ЛЕВИЦА

После виктимизацијата во јавноста на музичката ѕвезда Ламбе Алабаковски за неговата пожар интервенција врз некултуриниот центар Ванчо Михајлов во Битола, како мува на лајно се залепи партијата Левица, која го […]

МЕГА СКАНДАЛ: КОНЧИТА милионерката, 12 милиона евра во прашање?

Огромна афера ја тресе општина Карпош, особено советниците во Советот на таа општина. Станува збор за парцелата за изградба на бензиска станица во близина на хотелот Александар Палас. Според информациите […]

Богојески: Децата на Левица се очајни

На социјалните мрежи постои жесток судир помеѓу приврзаниците на Македонски Концепт и оние на Левица. Лавината беше предизвикана поради неколку фб статуси на Петар Богојески, на темата Левица и Кончита, […]