(Видео) АЛБАНСКАТА МАФИЈА ја преплави Белгија со дрога

Белгија долго време имаше репутација на здодевна земја, која го следи владеењето на правото, но неодамна стана европски центар за шверц на кокаин. Антверпен учествува со 40 отсто од сите […]

КОЛУМБИЈА заплени цел тон кокаин за Македонија

Колумбиската управа за борба против наркотици при рутинска проверка во пристаништето Буенавентура открила контејнер во кој имало еден тон кокаин, при што товарот бил наменет за балкански нарко-картел, а дестинацијата […]