ИЗБУГАРЕНИОТ охриѓанец бил ПРЕВОСПИТАН согласно ЕУ стандарди за САМООДБРАНА

Дваесет и едно годишниот секретар на бугарското клубче Борче Трети, Х.П. од Охрид синоќа се обидел вербално и физички да нападне тројца охриѓани во угостителскиот објект на кеј „Македонија“, при […]

ЕКСКЛУЗИВНО: Новиот договор со Бугарија

После низа манипулации во јавноста и тајни преговори помеѓу Софија и Скопје, конечно се појави вистината за тоа што е веќе договорено, а што оставува уште да се договори. Се […]