СТРАШНИ навреди, омраза и клевети за МПЦ – ОА од Русија (видео)

Навредливи, омоловажувачки и дискриминирачки квалификации од „православните браќа од Русија“ на снемтка на МПЦ-ОА. Главната причина е што МПЦ-ОА, продолжува да се бори во православниот свет за својата вистина и […]