ЦAPOВСКА призна поддpшка на ceкcyaлно обpaзование

Миниctерката Цаpoваска во обид да демантира замешаност со скандалот на кампот каде се злоставувале деца, сепак призна поддршка за ceкcyално образование како пилот-фаза која се случува во четири училишта. Според […]

СКАНДАЛ: Мила Царовска преку ХЕРА во секс кампот?

Мила Царовска, актуелен министер за образование во политиката се вклучи преку Шарената Револуција како претставник на т.н. ХЕРА, организација за сексуално образование. Минатата година таа организација одбележа 20 години од […]