СКАНДАЛ: Режимот на Грујо вода да им носи!

На денешната владина седница на демек демократската влада на Заев, биле разгледувани предлози како да се малтретираат и заплашуваат административци, особено пред локалните избори. Еден од предлозите бил преку видеонадзор […]