НЕВЕРОЈАТНО: Министер Оливер Спасовски изгради „кабриолет“ граничен премин

Огромен успех за министер Спасовски, за само неколку денови го „изгради“ времениот Граничен премин Стрезимир – Рестелица на македонско-косовската граница. Тој од денеска и официјално е отворен за минување на […]