CKAНДAЛ: ЛeBицa сo иcлaмиcтички иcпaди пpeд Влaда (видeo)

Партијата ЛeBицa е една од најнедоследните и најпопулистички организации во државава. „Газ за власт“ е мотото на ЛeBицa. Ако на предходните избори таа партија бараше гласови поради заложба за секуларна […]

Богојески: Зaбрана на бyрkи ќе биде дел од новиот Закон за заштита на државноста

Македонски концепт нема намера да отстапи нути чекор од процесот на европеизација на Македонија. Сите практики и заподно европски вредности, сите закони од најнапредните европски земји да се имплементираат во […]