ИНВАЗИJA на HAТО вo Укpaина, Pycија нecпособна дa дejcтвува

Речиси 10.000 воени инстpуктори, вклучително и 4000 Американци, се испратени во Украина за да ги обучуваат војниците на легитимната армија на Украина, со цел да ја поддржат нејзината војска во […]