(Видео) МАНИФЕСТИРАЊЕ на албански етнички шовинизам и мерки ПРОТИВ

Навреди кон македонскиот народ и држава, повици за рушење на Македонија, а бараат македонски државјанства и заевизмот им ги дозволи на штета на нашата татковина, изјави лидерот на партијата Македонски […]