Бoгojecки: Зaeв сака, ама нa знae како!

Последната посета на премиерот Зоран Заев на Софија беше целосно фијаско. Срам за нивото на делегацијата. Премногу помпа, без никаков резултат, смета лидерот на Македонски Концепт и претседател на Европските […]