МИЦKOCKИ признава, ќе има промени во вpвoт на ВМPO ДПMHE

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ вечерва во интервју во емисијата „Клик Плус“ на ТВ 21, истакна дека во следниот период следуваат и промени во структурата на ВМРО-ДПМНЕ, додавајќи дека е […]