Обама: Загрижен сум за демократијата во САД!

Поранешниот претседател Барак Обама рече дека републиканците „прифатија“ низа позиции што „би биле непрепознатливи и неприфатливи дури и пред пет години или пред една деценија“. Обама во интервју за Си-Ен-Ен […]