Мицкоски од Зрновци: Македонија е одземена од народот од страна на ДУИ и измеќарите од СДС

„Затоа ни е потребно ова обединување, затоа ни е потребна масовна излезеност. Сите заедно најпрво на 24 април да ја направиме Македонија горда, а потоа на 8 мај да ја […]