ШTO ТРЕБА да направите за да бидете корисник на земјоделски субвенции

Земјоделското производство последниве години станува се поактуелно и атрактивно за инвестирање или започнување на семеен бизнис. Неспособноста на власта, се поголемата сиромаштија во земјава, нефункционалноста на институциите, се тоа придонесува […]

ЛУДАЦИ: Откако запленија ПУТЕР, сега ќе конфискувале приватна земја

Во мометнов не се обработуваат 85 илајди хектари државно земјиште и уште 90 илади хектари приватно земјиште. Токму затоа ги подготвивме измените на Законот за земјоделско земјиште каде велиме и […]

Најубавото од светот

Јордан е најубавата арапска земја на Блиски Исток. Безбедноста е на високо ниво. Економскиот развој се потпира на два клучни фактори, туризам и земјоделие. Земјоделскиот развој е благодарение на потпишаниот […]