СООПШТЕНИЕ МК – Земја УЧЕСНИК во ЕУ

Политичката партија Македонски Концепт достави СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА, 30 АВГУСТ 2023 ГОДИНА МАКЕДОНИЈА – ЗЕМЈА УЧЕСНИК ВО ЕУ Последните случувања во ЕУ, особено дадената потврда на вистинскиот „француски предлог“ од страна […]