ЖАЛНО: Оваа зелка ќе биде градоначаник

Погледнете каква зелка е кандидатот за градоначалник на Аеродром од редовите на СДСМ и претпоставете какви кандидати има за помалите општини! Полуписменава екипа веќе нуди работни места во Аеродром, не […]