БPAHKOВИСТИТЕ нe зacтанyваа зaд „Taче“, нoва вojна вo CДCM

За времетраењето на претседателскиот мандат на Заев во СДСМ, се случија низа расколи и непријатности во партијата, до степен и поранешниот лидер Бранко Црвенковски истата да ја напушти. „Ова беше […]