БОГОЈЕСКИ жестоко за партиската журка на Груби

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески на социјалните мрежи објави жестока реакција на партиската журка од народни пари, организирана од министерствоот за криминал и трошење буџет на Артан Груби. Богојески […]