БОГОЈЕСКИ жестоко за партиската журка на Груби

Изјави

Лидерот на Македонски Концепт, Петар Богојески на социјалните мрежи објави жестока реакција на партиската журка од народни пари, организирана од министерствоот за криминал и трошење буџет на Артан Груби.

Богојески кратко коментираше:

„Не знаеле дали ќе има пари за греење на граѓаните оваа зима… ама имале пари за партиска журка од државен буџет!

Одбивам да плаќам даноци, за некој да си прави забави во етношовинистички стил од моите пари!“ – завршува тој.

Дали полека се создава силен македонски отпор на самоволието на криминалната власт на ДУИ, со помош на СДСМ, наскоро ќе дознаеме.