ГРУЕВСКИ: Јас па јас па јас, повторно тој бил жртва

Поранешниот македонски премиер и поранешен лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски е шампион по егоизам. Ваква меѓународна шупелка, тешко повторно мајка да роди. Тој се жали зашто бил репресиран, немал имот, […]