АТЕНТАТ врз Ердоган, што се случува

Продолжува акцијата за безусловно симнување на Ердоган од власт во Турција. Главен метод е параноични напади кај претседателот, со што сам себе би се детронизирал. Тој веќе прави катастрофални потези, […]