РЕАКЦИЈА на Богојески до Мицкоски со датум за избори

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Мицкоски на последната пресконференција искажа клучни пораки за иднината на политичките процеси во земјава. Истата предизвика бура на реакции во јавноста, но и кај политичките активисти. […]

Богојески: И за Заев е подобро итна експертска влада

Петар Богојески на неговата фан страна ги коментираше резултатите од Преспа форумот во Охрид. „После “Преспанскиот самит”, после силните пораки (ќотек за власта), најдобро за Македонија, а секако и за […]