УШТЕ ЕДНА КАТАСТРОФА заради „најдоброто“ од Заевите кадри!

Дојранското езеро пред нова еколошка катастрофа – Три месеци исклучени пумпите за доток на вода. Се заканува еколошка катастрофа на Дојранското езеро. Дво-деценискиот проект за спас на езерото е доведен […]

Каракачановци сменија лента, сега за се бил крив Ердоган

Откако изгубија избори и потонаа во сопствената мизерија на темата Македонија и Македонците, дружените шизофрени бугарски „патриоти“, предводени од Каракачанов и Сидеров, сменија лента. Сега не е Македонија крива за […]