БОГОЈЕСКИ со специјален поздрав до ЗАЕВ

Лидерот на партијата Македонски Концепт сподели порака од него до поранешниот лидер на СДСМ и премиер Зоран Заев. Пораката гласи: Додека НИЕ работиме Македонија да биде земја на еднакви можности, […]