ТРАГЕДИЈА (видео): Жално што дочека турскиот народ, состојбата се влошува од час во час

Турците чекаат во колони за евтин леб, масовно се борат за прехрана на своите семејства. Откако падот на вредноста на лирата и зголемената инфлација ги намалуваат приходите на Турците, многу […]