Бoopдо, бoopдо, бojа ми е најмила…

Социјалните мрежи преплавени со реакции на новиот дрес на македонската репрезентација за европското првенство. Реакциите највеќе се однесуваат на изработката на дрес кој не ги содржи националните бои на Македонија. […]