АПОКАЛИПТИЧНО: Мицкоски предупредува на банкрот на државата

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на партиски настан организиран по повод 100 дена од мандатот на градоначалниците, обвини дека во Македонија има стагфлација, цените на производите растат, а платите практично […]

ЖAЛНO: ДИМOBCКИ сo спopeдба зa потpoшени нapoдни пapи

Поранешниот пpaтеник Илиja Димoвcки на својата фaн стpaна сподели фpaпантни податoци за тpoшењето на наpoдните пapи од функционеpите на влacта. Тoj обjaви: „Долгoт на caмо тpи oпштини поcле владeeњето на […]

СКАНДАЛ: Објавено колку не ограбиле последниве 10 години

Македонија се задолжува со забрзано темпо во изминативе десетина година, како никогаш до сега. Голем дел од позајмените пари се потрошени на буквално на глупости, на непродуктивни трошоци коишто не […]