ЧЕСТИТКИ од Богојески до Вучиќ со специјална порака

Лидерот на Македонски КОНЦЕПТ, Петар Богојески ја честиташе победата на српскиот претседател Вучиќ со специјална порака: „ЧЕСТИТКИ за Александар, човекот со македонско име, а претседател на Србија! Неговите зборови „одиме […]