ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА (видео) врз косовските окупатори и терористи на учк

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА, 13 АВГУСТ 2023 ГОДИНА ЧЕСТИТ ДЕН НА ПОБЕДАТА врз косовските окупатори и терористи на учк На денешен ден, 13.08.2001 година беше потпишан договор за внатрешното уредување на малцинските […]

ПУТИН џам ќе свитка на 9ти мај во Москва, јавуваат светките медиуми

Рускиот претседател Владимир Путин би можел џам да свитка со најавата за општа мобилизација на Русите на 9 мај (денот кога Русија ја слави победата над нацизмот во Втората светска […]