OГPOMНА гpижа зa гpaдcки пapк, кaде е cooбраќајната cигнализација

Грижата на Град Скопје за Градски парк продолжува со засилено темпо. Во рамки на таа акција, видливи се забележителни резултати. На пример Автомобил „Пежо 206“ паднат во едно од езерцата […]