OГPOMНА гpижа зa гpaдcки пapк, кaде е cooбраќајната cигнализација

Забава

Грижата на Град Скопје за Градски парк продолжува со засилено темпо. Во рамки на таа акција, видливи се забележителни резултати. На пример Автомобил „Пежо 206“ паднат во едно од езерцата во Градскиот парк во Скопје.

Засега не се познати причините за оваа незгода. Веројатно станува збор за недолжни граѓани, жртви на несоодветната сообраќајна сигнализација низ пешачките патеки во паркот. Се очекува оштедените да добијат обештетување од Град Скопје.