ВАЖНО: Колку гласови освои Каракачанов од македонските Бугари

Сите официјални претставници на Бугарија, пред се поранешните министри Екатерина Захариева и Краси Каракачанов, калкулираа со бројка од 80 до 120 илјади Бугари во Македонија. Во текот на вчерашниот ден […]