ВЛАСТА Е НЕЛЕГИТИМНА, Македонија не е наследна монархија на Заеви

Правниот Тим на политичката партија МК, достави РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТА – 20 ФЕВРУАРИ 2023 ГОДИНА, во која се вели: МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ РЕАГИРА НА ЛЕГИТИМИТЕТОТ НА ВЛАДАТА НА КОВАЧЕВСКИ Правниот Тим на Македонски […]

(Видео) Обраќање на Бангиевски – промоција на ДОКТРИНА на МК

Новата политичка партија Македонски Концепт имаше промоција на партиската Доктрина, како клучен стратегиски документ, на кој ќе се базира целокупното нејзино дејствување. Во таа прилика, се обрати и тим лидерот […]

PEAКЦИJА на скандaлот во ДИK од Бaнгиeвcки

Потпpeтceдателот на Maкедонски Koнцепт и адoкат Владo Бангиeвски на својата официјална фан страна објави реакција на скандалозната одлука на ДИK за „легализација на неважечките ливчиња“. Во реакцијата е објавен следниов […]

КОЛУМНА Бангиевски: БОЛШЕВИЗМОТ НЕ Е МРТОВ

БОЛШЕВИЗМОТ НЕ Е МРТОВ пишува м-р Владимир Бангиевски, адвокат и потпретседател на „Македонски Концепт“ На многумина, драги мои, забележувам дека, не им е докрај јасен поимот „Болшевизам“, па кога ќе […]

бангиевски

КОЛУМНА Бангиевски: До победата и после неа

ДО ПОБЕДАТА И ПОСЛЕ НЕА пишува м-р Владимир Бангиевски, адвокат и потпретседател на „Македонски Концепт“ Изборите се мерило за демократијата во една земја. Тие се барометарот кој непогрешиво ни кажува […]