HAПАД вpз кpaлицатa Eлизабeта Втopa зa Бoжиќ (видeo)

Вооружен маж кој беше уапсен на Божиќ на имот на замокот Виндзор, каде што британската кралица Елизабета Втора престојуваше со другите членови на кралското семејство, имал самострел со себе, пишуваат […]