Виз ер отвора седум нови рути од Македонија

Поради ковид пандемијата во текот на минатата година авиокомпаниите ги намалија летовите. Но со тековниот летен ред на летање повторно ги враќаат. Нискобуџетната авиокомпанија Виз ер денеска објави дека постепено […]